Hrvstski jezik HRVATSKI


Stanovi

Vile MJM - zelena oaza u urbanoj okolini

Stanove u našim luksuznim Vilama MJM projektirali smo predvođeni osnovnim načelom stvaranja stambenih cjelina (stanova) koji udovoljavaju najvišim standardima za zadovoljavanje  potreba kvalitetnogugodnog, modernog i funkcionalnog prostora za život suvremenog čovjeka.

Stanovi se nalaze u 7 samostojećih urbanih vila s više stambenih cjelina te jednom elitnom rezidencijalnom vilom kao jedinstvenim objektom na vrhu samog brijega i naselja – Rezidencijalna Vila MJM (Vila Imperia) s 1250 mstambenog prostora.

Urbane i luksuzne Vile MJM  na blagima obroncima Medvednice, zahvaljujući sigurnosnim potpornim zidovima, imaju ravne površine okućnice kao i pristupačne ravne prilaze parkirnim mjestima i garažama.

Vile MJM  upravo zahvaljujući izgradnji velebnih potpornih zidova, kaskadno su pozicionirane i građene tako da svaka vila ali i zasebna cjelina (stan) u istima jamči privatnost, koja je suvremenom čovjeku u urbanoj sredini,  jedan od najvažnijih kriterija za odabir mjesta stanovanja.

Pri projektiranju i izgradnji Vile MJM primjenjivali su se visoki ekološki i sigurnosni standardi. Korištenjem prvoklasnih vrhunskih materijala u gradnji i opremanju stvorene su sigurne, udobne i visoko-energetske stanove.

Vrhunska aluminijska stolarija s automatiziranim sistemom za zaštitu od sunca s elektronskim upravljanjem za dizanje, spuštanje i nagib istih pod određenim kutom za maksimalni efekt zaštite od blijeska sunca, a  dodatno su u funkciji osiguravanja mira te uštedu na grijanju i hlađenju prostora. Staklene stijene ali i isključiva južna ekspozicija svih stanova u  vilama MJM, donose osunčanost i prozračnost tijekom cijelog dana.

Stanovi su opremljeni prvoklasnim vrhunskim parketom od afričkog hrasta, pločicama i sanitarijama. U svim stanovima provedene su plinske instalacije za grijanje, a cijelo naselje povezano je na vlastiti generator električne energije od 350 kW što jamči napajanje električnom energijom u slučaju nestanka struje.

Vile imaju ozelenjene ravne zelene krovove koje smanjuju fenomen urbanih toplinskih otoka, a izvedeni su po projektu najpoznatije nizozemske kompanije za projektiranje i izradu zelenih krovova u Europi.  Biljke koje su zasađene samoobnovljive su i samo-održavajuće.

Na vrhu svake vile nalazi se penthouse sa terasom i vanjskim hidro-masažnim bazenom.

U suterenu su na raspolaganju prostrane garaže i velika spremišta 12-70 m2, s automatskom ventilacijom i elektro priključcima za kućanske aparate. Osigurana su i brojna ucrtana parkirna mjesta.

Ulazi u stambene cjeline u vilama  MJM  projektirani su natkrivenim vanjskim stubištem koje je dodatno u funkciji očuvanja Vaše privatnosti pri ulazu u vaš životni prostor, čineći ga tako gotovo potpuno odvojenim, zasebnim, urednim i prozračnim.  

Za očuvanje zelenih površina i hortikulturalnog uređenja naselje raspolaže vlastitim sustavom navodnjavanja. Isti se sastoji od bunara na dubini od 150 m ispod naselja te ugrađenoj cisterni do koje voda iz bunara dolazi uz pomoć pumpi koje crpe vodu i pune tank zapremine 100 000 litara. Na taj način osigurana je konstanta zaliha vode za opskrbu automatskog sustava navodnjavanja i time osiguravah zelene površine tijekom svih, a naročito najsuših mjeseci u godini.

Održavanje okućnica vila kao i javne tj. zajedničke površine naselja osigurano je s  ugovorenom uslužnom i specijaliziranom tvrtkom.

Sve navedeno uz optimalni raspored prostorija svake cjeline jamči maksimalnu vrijednost za uloženi novac.