Hrvstski jezik HRVATSKI


Lokacija

Dobrodošli u zapadni dio rezidencijalne pod-sljemenske zone grada Zagreba!

Vile MJM svojevrsna su zelena oaza, dovoljno blizu za uživanje u predivnoj prirodi, čistom zraku i miru,  ali i dovoljno blizu od svih kulturnih i zabavnih sadržaja suvremenog, mitropolitskog pa čak i kozmopolitskog Zagreba.
Vile MJM naselje je s 7 luksuznih urbanih vila,koje su sustavno terasasto smještene na južnim ekspozicijama brijega, u pod-sljemenskoj zoni na zapadnim obroncima Medvednice, na jedinstvenoj lokaciji koja se prostire na ukupnoj površini od 12.000 m2.
U urbanom smislu smještajem, sadržajima u okruženju te visokokvalitetnom izgradnjom  predstavlja odgovor na potrebu za proširenjem zona s višom razinom stanovanja u gradu Zagrebu.
Vile MJM idealno su smještene tako da ugodnom šetnjom za nekoliko minuta možete koristiti sve urbane sadržaje obližnjeg kvarta, ovisno o vašem životnom stilu. Blizina trgovina i tržnica, ljekarne, ambulante, škole, vrtića, glazbene akademije, dječjeg  igrališta, nogometnog igrališta, teniskih terena, teretane i ostalih sadržaja svakodnevnicu će svakako učiniti praktičnijom.
Samo nekoliko koraka od  naselja nalazi se i autobusna stanica lokalne linije s kojom jednostavno i  brzo možete stići do najstrožeg centra grada i svih drugih dijelova grada Zagreba.